MajaDesign Vytlačiť E-mail

Az álmaik esküvőit valósítsuk meg... Miért pont mi? Mert az Önök számára vagyunk itt, rengeteg ötlettel és megvalósítjuk az önök legrejtettebb álmaikat is. Beltéri és kültéri díszítéssel, dekorációkkal is foglalkozunk egyaránt. Ezek megvalósításához különböző anyagokat, kellékeket használunk. A hagyományos – megszokottaktól kezdve az exkluzív – különlegesekig, élő és selyemvirágokból készült dekorációkat is, amikre olyan virágokat használunk, amelyek élethű másai a frissen vágott virágoknak.

A legegyszerűbb helyiséget is gyönyörűvé varázsoljuk a különböző dekorációs anyagokkal amelyek a menyezetet díszítik, a székhuzatokkal és a sokféle színű masnikkal és a hozzájuk illő asztali díszekkel. Az ily módon elkészített teremben az esküvő és a lakodalom is gyönyörű feledhetetlen emlék marad nemcsak az ifjú pár számára, de az egész rokonság, ismerősök és barátoknak is.

Bízzák ránk az esküvő és teremdíszítés összes előkészületeit, hogy Önök teljes mértékben csak a nagy NAPRA készülhesennek.

Kívánságra készítünk poharakat, tányérokat az ifjú pár számára és különböző esküvői dísztárgyakat, az örömszülők részére emléktárgyakat.

Az esküvőkön kívül díszítéseket vállalunk  szalagavatókra, családi – cégi összejövetelekre, évfordulókra, promóciókra, keresztelőkre. Ezekre éppúgy készítünk poharakat és más emléktárgyakat.

Mindenki igényeit igyekszünk kielégíteni a legegyszerűbbektől az igényesebbekig. Örömmel tölt el bennünket, hogy a az ügyfeleink a munkáinkkal elégedettek és az elégedettség sugárzik az arcukon...

Szlovákia legkülönbözőbb szögleteiben vállalunk megrendeléseket mint pl.: Pozsony, Nyita, Galanta, Dunaszerdahely, Érsekújvár környékén de voltunk már Nagykürtösön is.